sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - Dětská, pánská i dámská obuv,

botybotky.cz

Recenze obchodu

22.11.2017 Sonadlo

Rychlost, spolehlivost

děkujeme

20.11.2017 Markéta

Velký výběr bot a oblečení,naprostá spokojenost,ochota,milý přístup

16.11.2017 Zuza

Bezproblemove a rychle vyrizeni objednavky

13.11.2017 Petra

velmi rychlé a vstřícné jednání, bezproblémová výměna zboží

11.11.2017 Spokojenyzakaznik

Byl to muj prvni nakup v tomto obchode a urcite ne posledni!!! Jsem moc mile prekvapena nejen neskutecnou rychlosti dodani, ale i vzhledem obuvi!!! Potrebovala jsem jen na rychlo obyc.holinky a vzhled dodaneho zbozi mi vyrazil dech! V tom nejlepsim smyslu slova! Neocekavala jsem za takovy peniz zadnou slavu, o to vic jsem byla prekvapena!!! :) Absolutne kvalitni a bezproblemovy obchod! Skoda,ze takovych je dnes minimum!

Děkujeme za hodnocení :)

31.10.2017

Přehledné

05.10.2017

ok

děkujeme

01.10.2017

rychlost,dobrá prezentace zboží,dobře nafocené zboží

děkujeme

29.09.2017 Jitka

doporučuji, dobré ceny i výběr botiček

děkujeme

25.06.2017 Ludmila

objednala jsem si jinou barvu,ale za těch pár kč to neřeším

Dobrý den, velice se omlouváme můžeme poslat dpd výměnný balík pokud chcete neni problém botybotky.

10.05.2017 Helena

cenově dostupné zboží a rychlost v dodání zboží

zatím jsem žádné nenašla

objednávala jsem prvně a jsem nad míru spokojená boty došli na výdejní místo zásilkovny a vracet rozhodně nebudu.

05.05.2017 Adéla

přehlednost stránek cena rychlost dodání

nic

01.04.2017 M.C.

Rychle dodání, příjemná komunikace skvělé ceny

Žádné

Zboží bylo rychle dodáno děkuji.

08.03.2017

velký výběr zboží

žádné

mohu velmi doporučit

19.02.2017 kik

zajímavé zboží a ceny, možnost osobního odběru v Zásilkovně

-

Skvělá komunikace, ceny

Děkujeme

11.02.2017 Jitka

pružnost

nic

ok

09.02.2017

Překvapila mě kvalitní a rychlá komunikace, která není stále běžná. Přestože vybrané zboží bylo nakonec nedostupné byla mi individuální! domluvě zařízena náhrada a tím i náprava :-) Nešlo o zboží vysoké ceny a tím více mě takový přístup potěšil. Tady na zákazníkovi záleží. Jsem velmi spokojena, děkuji za příjemnou zkušenost.

moc děkujeme jsme rádi že jste spokojená. Botybotky

09.02.2017 Martina

Velmi široká nabídka a velmi rychlá dodací lhůta.

žádné

Velký výběr obuvi za přijatelné ceny a možnost dodání na Zásilkovnu.Dodání velmi rychlé.Doporučuji,jsem velmi spokojena.

06.02.2017

Výborný obchod, moc spokojná s nákupom. Určite doporučujem.

děkujeme, snažíme se.

23.01.2017 Romča

dostupnost,rychlé vyřízení,dobrá cena

celková spokojenost..solidní jednání

děkujeme

23.01.2017 Marie

slevy a možnost vyzvednou zboží v Zásilkovně

Proces doručení do zásilkovny by mohl být rychlejší

Doporučuji, dobré ceny.

Děkujeme

13.01.2017 jane

Přehledné stránky Rychlost doručení

Zkušenosti jen ty nejlepší Doporučuji

děkujeme :)

19.12.2016 Monča

dodací lhůta

žádné

V obchodě jsem nakupovala, protože se mi líbily plesové boty. Dorazili velice rychle a vpořádku. Doporučuji ostatním.

08.12.2016

rýchlosť dodania, dostupné ceny

děkueme :)

13.11.2016 Barbora

Objednání, doručení a platba bez problémů a komplikací. Zboží odpovídá popisu. Vřele doporučuji

01.11.2016 Veronika

Jsem velice spokojena. Krásné zboží, perfektně sedí.

31.10.2016 MONIKA

SUPER NÁKUP

28.10.2016 Soňa

Velky výběr zboží.Rychlé dodání.

Nevím o ničem.S

Spokojenost,doporučuji.

Děkujeme botybotky.cz

28.10.2016 Jitka

pestrá nabídka

-

doporučujji

20.09.2016 oli

výhodná cena, dobrá komunikace

doporučuji

děkujeme

20.09.2016 Hedvika

obchod nabízí atraktivní a levné zboží chtěla jsem nevšední baleríny a zde je měli

zboží se mi líbí, je zde zajímavý výběr jiné zkušenosti dosud nemám Doporučuji každému je možné zde najít, to co jinde nenabízejí

děkujeme

03.03.2016 Inka52

rychlost

kvalitní

27.02.2016 lynnetka

Prehledne a rychle vyrizeni

Nemohu posoudit po 1 nakupu

podivat se a vybrat spravne botky

24.02.2016

Cena, příjemná komunikace

20.02.2016 sára

dobré ceny, pěkné zboží, rychlé dodání

19.02.2016

perfektní komunikace a rychlost

nevím

doporučuji ostatním

18.02.2016 Táňa

70% sleva - naprostá spokojenost

objednané zboží přišlo do 3 dnů - super

08.02.2016 Zdeňka

Bohatý výběr

nemá

Vřele doporučuji, jsem spokojená

31.01.2016

Jsem spokojena

10.01.2016 blanka

Rychlost doručení,bohatá nabídka,dobré ceny.

Nic.

Spokojenost s nákupem.

01.01.2016

Skvělá cena.

O žádných nevím

Jsem velice spokojená. Zboží odpovídá popisu. Skvělá cena. Rychlé dodání.

děkujeme

20.12.2015

Velky vyber

Nevim ozadnych, snad jen ze bych uvitalaonline platbu

Bez problemu, tudiz doporucuji

14.12.2015 Dana

nakupovala jsem poprvé z důvodu,že jsem nemohla sehnat vhodné sněhule

doporučuji nakupovat v tomto obchodě,maximální spokojenost.

děkujeme, zákazníků jako vy si opravdu vážíme :)

03.12.2015 Lucka

Jsem velice spokojena. Doporučuji

děkujeme

21.11.2015 Veronika

sehnala jsem zde plesové střevíčky, které jsem nemohla sehnat jinde prodejna kousek od Prahy

Určitě bych všem zákazníkům nákup doporučila, slečna v prodejně byla velmi milá a ochotná.

děkujeme

05.11.2015 Ivuše

Skvělé kousky za super ceny. Velmi příjemný a usměvavý personál.

....nikdy jsem žádné nenašla :-)

Velice ráda zde nakupuji, nikdy neodejdu s prázdnou a vždy odcházím maximálně spokojená a pozitivně naladěná.... Děkuji za takový obchod :-)

05.11.2015 Veronika K.

příjemné ceny, dobrá přehlednost a celkem slušný výběr botiček :-)

zatím nevím o žádných

Jednoznačně doporučuji, takových obchůdků, kde se obchoduje fér na obou stranách a kupující může prodávajícímu věřit, není nikdy dost...

05.11.2015 Alena G.

Velmi dobrá komunikace, vstřícný přístup, ochota poradit, rychlé a bezproblémové zaslání.

Považuji tohoto obchodníka za profesionála, takže žádný.

Milé dámy, dovoluji si označit obchod botybotky.cz za jeden z lepších internetových obchodů u nás. Naprosto bezproblémová komunikace, rychlé jednání, vstřícný přístup. Za sebe zvedám jednoznačně palec nahoru a všem doporučuji.

03.11.2015 Tara77

Přehledný eshop Rychlost Profesionalita

Výborná zkušenost a již jsem tento obchod zahrnula do oblíbených. Výborná první zkušenost s nákupem. Děkuji

26.10.2015

Přehledný internetový obchod - velký výběr zboží.

14.10.2015 Dagmar

zajímavý sortiment přátelské ceny možnost osobního odběfu

neznám

prostě doporučuji

10.10.2015

skvělá cena, dobrá kvalita

10.10.2015 Dagmar

Přehlednost,široký výběr zboží

Široký výběr zboží, přehlednost, výborný např. u obuvi i pohled na podrážku. Rychlé vyřízení objednávky. Koupila jsem boty, velikost odpovídá i barevně souhlasí. Zboží dodáno cca do 5ti dnů. Spokojenost. Doporučuji.

04.10.2015 Lenka

přehlednost rychlost ceny dobrá komunikace

žádné

mají tu fakt moc pěkné věci, určitě tu znovu nakoupím...

děkujeme

17.09.2015 Kateřina

krásné zboží za dobrou cenu. Rychlost dodání. Vstřícné jednání při převzetí zboží.

žádné

výborný nákup, krásné zboží

07.09.2015 Radmila

Nákup bych doporučila všem ostatním,rychlý nákup.

děkujeme

02.09.2015

hodím o berlích a jinde než přes int.nenakupuji

Je to přehledné,,mám s nákupy přes int. dobré zkušenosti

děkujeme, přejeme hodně zdraví

02.09.2015

široký sortiment kvalitního zboží (značek)

nezaznamenala jsem

nahledněte na webové stránky obchodu

děkujeme

25.08.2015

přehlednost,cena,výběr přes odběr.místo-nižší náklady na dopravu

?

doporučuji nákup v tomto obchodě

děkujeme

10.08.2015 Vanilka

Rychlá expedice zboží.

Žádné.

Doporučuji všem nedočkavým zákazníkům.

31.07.2015

Kvalitní zboží, rychlé dodání. Doporučuji

Žádné

Vřele doporučuji

11.07.2015 bobeš

rychlost,přehled spoluprace

nemá

objednávejte super ceny,rychlé dodání

04.07.2015 karso

Rychlost, vše OK. Nabídka a popis odpovídá skutečnosti.

--

15.06.2015 maribi

hezké boty za malé ceny,poměrně kvalitní, velikost odpovídá označení, rychlé dodání

neuvádím

totéž, co jsem napsala do výhod

26.05.2015

vyberu si dle mého uvážení pohodlí z domova líbil se mi vzor takové lehké boty jsem sháněla cena

žádné jsem neshledala

své si tam najde každý a ušetří

13.05.2015 Nieveltová Lenka

výhodné ceny,kvalitní zboží,slušný výběr

Zatím jsem žádné neshledala

Slušný výběr,výhodné ceny,rychlost dodávky prostě 100% spokojenost.

06.05.2015 lsa

Super komunikace,bleskove dodani,krasne zbozi

04.05.2015 Michaela

rychlá a vstřícná komunikace přehlednost rychlost

žádné

určitě doporučuji, zboží je pěkné a odpovídá obrázkům i popisu. V případě vrácení nebo reklamace není žádný problém a komunikace je velmi vstřícná a rychlá.

28.04.2015

přehlednost, ceny, rychlost dodání zboží

-

přehledný, dobré ceny a rychlé dodání

24.03.2015

Komunikace super, výběr pro děti je omezený, ale budiž, každopádně botky jsme vrátili, protože i přes uvedené rozměry byly malé

20.03.2015 Dáša

rychlost

nemá

bezproblémový nákup, doporučuji

16.03.2015 H

Boty co mi padly do oka

-

Doporučuji

13.03.2015 Eva

Dobre ceny a rychle dodání .

05.03.2015

Krásné a kvalitní zboží. Spolehlivost a rychlost.

Bezvadný obchod. Vřele doporučuji

15.02.2015

žádný

obchod doporučuji

26.01.2015

byla jsem velmi spokojená,část původně objednaného zboží sice již nebyla, ale během dvou hod. jsem byla tel. kontaktována a objednávku jsme dořešili po telefonu i s výběrem náhradního zboží

23.01.2015 Daniela

Přehlednost a rychlá příprava objednávky

žádné

Skvělá komunikace, ochota, hodnotím 100%

23.01.2015 Jana

Přehlednost stránek a vstřícné jednání.

Doporučuji - byl to jeden z mála obchodů, který v plesové sezoně nabízel stříbrné střevíčky krásné vzhledem a pohodlné a cenově vynikající. Komunikace s majitelkou telefonem byla naprosto bez problémů.

23.01.2015 LENKA

RYCHLÉ DODÁNÍ, DOBRÁ CENA !

22.01.2015 SimMa

Velmi rychlý nákup a zaslání.

21.01.2015 myna

Přehlednost

O žádných nevím.

Vřele doporučuji.

21.01.2015 Iva

rychlost dodání, spolehlivost, ochota

nemá

perfektní

Děkujeme

19.01.2015

Perfektni komunikace a spoluprace.

Zatim jsem nic nenasla.

děkujeme

18.01.2015 73martina.kar

velký sortiment

Perfektní

děkujeme

03.01.2015

Velký výběr za příznivé ceny

Žádné

22.12.2014

má to, co já potřebuji.

Předchozí dobrá zkušenost, reference od kamarádek. Spolehlivý obchod, dobré ceny a hezké zboží. Všem doporučuji.

děkujeme

14.12.2014 Lucie

Rychlý a bezproblémový obchod.

děkujeme

12.12.2014 Iva

cena

přiměřená cena kvalitě, dobrý výběr

04.12.2014

velice doporučuji,krásné a kvalitní zboží,které dorazí za okamžik .Velice profesionální jednání s majitelkou.

Děkujeme :)

30.11.2014 Jitka

Za ty peníze jsem překvapená kvalitou.. Dobrý obchod :)

20.11.2014 Lojza

dostupnost zboží

dobrá volba

děkujeme

17.11.2014 Jiř.Rábová

Zboží bylo doručeno poštou.

Nemohla jsem si poštu vybrat sama.

Pouze zde jsem našla požadované zbozi. Ano, doporučuji i ostatním.

16.11.2014 Irena

dobrá cena

velký výběr, dobrá komunikace

Děkujeme

22.10.2014 Akira

- slušné ceny - kvalitní zboží

Napoprvé spokojenost

děkujeme

18.10.2014 alusla33

Krásné boty za super ceny

Doporučujeme

Děkujeme :)

11.10.2014

Nízké ceny

žádné

Pěkný výběr bot a dostupné ceny

děkujeme

05.10.2014 mimino

Objednáno doručeno zboží ok

24.09.2014

-hezké botky za super ceny

-zatím jsem na žádné nepřišla;-)

-hezké botky za super ceny

23.09.2014 georgina.r

možnost objednat a osobně vyzvednout, vyzkoušet

prac.doba jinak vše o.k.

příjemná obsluha, rychlost, ochota

15.09.2014

Inzerují zboží, které není a nebude k dispozici.

Opět reagujeme upozorňujeme vždy po objednávce že zboží může být prodáno na obchodě. Inzerujeme jen věci které máme skladem u velikostí 36 a 41, které jsou po jednom kuse jako ve vašem případě počet ks. skladem je vyobrazen na eshopu je potřeba nakupovat rychle naši zákazníci si tyto velikosti hlídají. Nemusíte nám kazit práci nesmyslnými negativy, děláme co můžeme opravdu nejsme roboti.

RTG
Copyright © www.botybotky.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.botybotky.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK