sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - Dětská, pánská i dámská obuv,

botybotky.cz

Recenze obchodu

29.11.2018

Rychlá bezproblémová komunikace

04.11.2018

Moje objednávka byla velmi rychle vyřízená.

děkujeme

18.08.2018

v klidu jsem si vybrala doma

nejdou vyzkoušet hned,jednou sedí velikost 37, jednou 38,u těchto bot to vyšlo

děkujeme.

23.07.2018

Kabelka pěkná,ale neforemná, hodně tvrdá,pro mně moc velká na obrázku vypadala lépe,asi daruji v rodině

11.06.2018

Dobrá nabídka, rychlé doručení.

03.06.2018

rychlé, dostupné, spolehlivé

22.05.2018

Vše v pohodě

Vše v pohodě - doporučuji.

23.03.2018

Boty vypadají přesně, jako na fotografii, dostala jsem k nim i náhradní podpatky. Boty dorazili do týdne. Velikost také sedí perfektně.

děkujeme :)

06.03.2018

velice rychlé jednání

děkujeme. Botybotky

01.02.2018

Po zjištění, že mně boty byly malé mně ochotně paní poslala větší velikost a řidič si ty malé odvezl. Stačilo jen jedno zavolání. Díky moc

děkujeme

29.01.2018

boty mi přišly velice brzy do 2 dnu a hlavně velikost kterou jsem nemohla nikde sehnat

děkujeme

29.01.2018

S nákupem jsem velice spokojena. Vše proběhlo v krátké době a zcela v pořádku

18.01.2018

rychlý, naprostá spokojenost

02.01.2018

Při objednání jsem špatně vybrala velikost, došly mi menší boty, spojila jsem se s obchodem a ihned mi bylo sděleno, že mojí velikost zarezervují, ať pošlu ty menší boty zpátky a obratem mi pošlou mojí velikost.

27.12.2017

Velmi ochotná a milá paní,která mi vyšla vstříc ve všem, co jsem potřebovala, rychlé jednání i dodání zboží. díky

děkujeme za hodnocení :)

26.12.2017

Rychle doruceni

23.12.2017

Moc děkuji a mohu jen doporučit ,super jednání ,rychlé dodání :D děkuji Zemanová

děkujeme, hezké svátky

19.12.2017

Dobře komunikují

22.11.2017

Rychlost, spolehlivost

děkujeme

20.11.2017

Velký výběr bot a oblečení,naprostá spokojenost,ochota,milý přístup

16.11.2017

Bezproblemove a rychle vyrizeni objednavky

13.11.2017

velmi rychlé a vstřícné jednání, bezproblémová výměna zboží

11.11.2017

Byl to muj prvni nakup v tomto obchode a urcite ne posledni!!! Jsem moc mile prekvapena nejen neskutecnou rychlosti dodani, ale i vzhledem obuvi!!! Potrebovala jsem jen na rychlo obyc.holinky a vzhled dodaneho zbozi mi vyrazil dech! V tom nejlepsim smyslu slova! Neocekavala jsem za takovy peniz zadnou slavu, o to vic jsem byla prekvapena!!! :) Absolutne kvalitni a bezproblemovy obchod! Skoda,ze takovych je dnes minimum!

Děkujeme za hodnocení :)

31.10.2017

Přehledné

05.10.2017

ok

děkujeme

01.10.2017

rychlost,dobrá prezentace zboží,dobře nafocené zboží

děkujeme

29.09.2017

doporučuji, dobré ceny i výběr botiček

děkujeme

25.06.2017

objednala jsem si jinou barvu,ale za těch pár kč to neřeším

Dobrý den, velice se omlouváme můžeme poslat dpd výměnný balík pokud chcete neni problém botybotky.

10.05.2017

cenově dostupné zboží a rychlost v dodání zboží

zatím jsem žádné nenašla

objednávala jsem prvně a jsem nad míru spokojená boty došli na výdejní místo zásilkovny a vracet rozhodně nebudu.

05.05.2017

přehlednost stránek cena rychlost dodání

nic

01.04.2017

Rychle dodání, příjemná komunikace skvělé ceny

Žádné

Zboží bylo rychle dodáno děkuji.

08.03.2017

velký výběr zboží

žádné

mohu velmi doporučit

19.02.2017

zajímavé zboží a ceny, možnost osobního odběru v Zásilkovně

-

Skvělá komunikace, ceny

Děkujeme

11.02.2017

pružnost

nic

ok

09.02.2017

Překvapila mě kvalitní a rychlá komunikace, která není stále běžná. Přestože vybrané zboží bylo nakonec nedostupné byla mi individuální! domluvě zařízena náhrada a tím i náprava :-) Nešlo o zboží vysoké ceny a tím více mě takový přístup potěšil. Tady na zákazníkovi záleží. Jsem velmi spokojena, děkuji za příjemnou zkušenost.

moc děkujeme jsme rádi že jste spokojená. Botybotky

09.02.2017

Velmi široká nabídka a velmi rychlá dodací lhůta.

žádné

Velký výběr obuvi za přijatelné ceny a možnost dodání na Zásilkovnu.Dodání velmi rychlé.Doporučuji,jsem velmi spokojena.

06.02.2017

Výborný obchod, moc spokojná s nákupom. Určite doporučujem.

děkujeme, snažíme se.

23.01.2017

dostupnost,rychlé vyřízení,dobrá cena

celková spokojenost..solidní jednání

děkujeme

23.01.2017

slevy a možnost vyzvednou zboží v Zásilkovně

Proces doručení do zásilkovny by mohl být rychlejší

Doporučuji, dobré ceny.

Děkujeme

13.01.2017

Přehledné stránky Rychlost doručení

Zkušenosti jen ty nejlepší Doporučuji

děkujeme :)

19.12.2016

dodací lhůta

žádné

V obchodě jsem nakupovala, protože se mi líbily plesové boty. Dorazili velice rychle a vpořádku. Doporučuji ostatním.

08.12.2016

rýchlosť dodania, dostupné ceny

děkueme :)

13.11.2016

Objednání, doručení a platba bez problémů a komplikací. Zboží odpovídá popisu. Vřele doporučuji

01.11.2016

Jsem velice spokojena. Krásné zboží, perfektně sedí.

31.10.2016

SUPER NÁKUP

28.10.2016

Velky výběr zboží.Rychlé dodání.

Nevím o ničem.S

Spokojenost,doporučuji.

Děkujeme botybotky.cz

28.10.2016

pestrá nabídka

-

doporučujji

20.09.2016

výhodná cena, dobrá komunikace

doporučuji

děkujeme

20.09.2016

obchod nabízí atraktivní a levné zboží chtěla jsem nevšední baleríny a zde je měli

zboží se mi líbí, je zde zajímavý výběr jiné zkušenosti dosud nemám Doporučuji každému je možné zde najít, to co jinde nenabízejí

děkujeme

03.03.2016

rychlost

kvalitní

27.02.2016

Prehledne a rychle vyrizeni

Nemohu posoudit po 1 nakupu

podivat se a vybrat spravne botky

24.02.2016

Cena, příjemná komunikace

20.02.2016

dobré ceny, pěkné zboží, rychlé dodání

19.02.2016

perfektní komunikace a rychlost

nevím

doporučuji ostatním

18.02.2016

70% sleva - naprostá spokojenost

objednané zboží přišlo do 3 dnů - super

08.02.2016

Bohatý výběr

nemá

Vřele doporučuji, jsem spokojená

31.01.2016

Jsem spokojena

10.01.2016

Rychlost doručení,bohatá nabídka,dobré ceny.

Nic.

Spokojenost s nákupem.

01.01.2016

Skvělá cena.

O žádných nevím

Jsem velice spokojená. Zboží odpovídá popisu. Skvělá cena. Rychlé dodání.

děkujeme

20.12.2015

Velky vyber

Nevim ozadnych, snad jen ze bych uvitalaonline platbu

Bez problemu, tudiz doporucuji

14.12.2015

nakupovala jsem poprvé z důvodu,že jsem nemohla sehnat vhodné sněhule

doporučuji nakupovat v tomto obchodě,maximální spokojenost.

děkujeme, zákazníků jako vy si opravdu vážíme :)

03.12.2015

Jsem velice spokojena. Doporučuji

děkujeme

21.11.2015

sehnala jsem zde plesové střevíčky, které jsem nemohla sehnat jinde prodejna kousek od Prahy

Určitě bych všem zákazníkům nákup doporučila, slečna v prodejně byla velmi milá a ochotná.

děkujeme

05.11.2015

Skvělé kousky za super ceny. Velmi příjemný a usměvavý personál.

....nikdy jsem žádné nenašla :-)

Velice ráda zde nakupuji, nikdy neodejdu s prázdnou a vždy odcházím maximálně spokojená a pozitivně naladěná.... Děkuji za takový obchod :-)

05.11.2015

příjemné ceny, dobrá přehlednost a celkem slušný výběr botiček :-)

zatím nevím o žádných

Jednoznačně doporučuji, takových obchůdků, kde se obchoduje fér na obou stranách a kupující může prodávajícímu věřit, není nikdy dost...

05.11.2015

Velmi dobrá komunikace, vstřícný přístup, ochota poradit, rychlé a bezproblémové zaslání.

Považuji tohoto obchodníka za profesionála, takže žádný.

Milé dámy, dovoluji si označit obchod botybotky.cz za jeden z lepších internetových obchodů u nás. Naprosto bezproblémová komunikace, rychlé jednání, vstřícný přístup. Za sebe zvedám jednoznačně palec nahoru a všem doporučuji.

03.11.2015

Přehledný eshop Rychlost Profesionalita

Výborná zkušenost a již jsem tento obchod zahrnula do oblíbených. Výborná první zkušenost s nákupem. Děkuji

26.10.2015

Přehledný internetový obchod - velký výběr zboží.

14.10.2015

zajímavý sortiment přátelské ceny možnost osobního odběfu

neznám

prostě doporučuji

10.10.2015

skvělá cena, dobrá kvalita

10.10.2015

Přehlednost,široký výběr zboží

Široký výběr zboží, přehlednost, výborný např. u obuvi i pohled na podrážku. Rychlé vyřízení objednávky. Koupila jsem boty, velikost odpovídá i barevně souhlasí. Zboží dodáno cca do 5ti dnů. Spokojenost. Doporučuji.

04.10.2015

přehlednost rychlost ceny dobrá komunikace

žádné

mají tu fakt moc pěkné věci, určitě tu znovu nakoupím...

děkujeme

17.09.2015

krásné zboží za dobrou cenu. Rychlost dodání. Vstřícné jednání při převzetí zboží.

žádné

výborný nákup, krásné zboží

07.09.2015

Nákup bych doporučila všem ostatním,rychlý nákup.

děkujeme

02.09.2015

hodím o berlích a jinde než přes int.nenakupuji

Je to přehledné,,mám s nákupy přes int. dobré zkušenosti

děkujeme, přejeme hodně zdraví

02.09.2015

široký sortiment kvalitního zboží (značek)

nezaznamenala jsem

nahledněte na webové stránky obchodu

děkujeme

25.08.2015

přehlednost,cena,výběr přes odběr.místo-nižší náklady na dopravu

?

doporučuji nákup v tomto obchodě

děkujeme

10.08.2015

Rychlá expedice zboží.

Žádné.

Doporučuji všem nedočkavým zákazníkům.

31.07.2015

Kvalitní zboží, rychlé dodání. Doporučuji

Žádné

Vřele doporučuji

11.07.2015

rychlost,přehled spoluprace

nemá

objednávejte super ceny,rychlé dodání

04.07.2015

Rychlost, vše OK. Nabídka a popis odpovídá skutečnosti.

--

15.06.2015

hezké boty za malé ceny,poměrně kvalitní, velikost odpovídá označení, rychlé dodání

neuvádím

totéž, co jsem napsala do výhod

26.05.2015

vyberu si dle mého uvážení pohodlí z domova líbil se mi vzor takové lehké boty jsem sháněla cena

žádné jsem neshledala

své si tam najde každý a ušetří

13.05.2015

výhodné ceny,kvalitní zboží,slušný výběr

Zatím jsem žádné neshledala

Slušný výběr,výhodné ceny,rychlost dodávky prostě 100% spokojenost.

06.05.2015

Super komunikace,bleskove dodani,krasne zbozi

04.05.2015

rychlá a vstřícná komunikace přehlednost rychlost

žádné

určitě doporučuji, zboží je pěkné a odpovídá obrázkům i popisu. V případě vrácení nebo reklamace není žádný problém a komunikace je velmi vstřícná a rychlá.

28.04.2015

přehlednost, ceny, rychlost dodání zboží

-

přehledný, dobré ceny a rychlé dodání

24.03.2015

Komunikace super, výběr pro děti je omezený, ale budiž, každopádně botky jsme vrátili, protože i přes uvedené rozměry byly malé

20.03.2015

rychlost

nemá

bezproblémový nákup, doporučuji

16.03.2015

Boty co mi padly do oka

-

Doporučuji

13.03.2015

Dobre ceny a rychle dodání .

05.03.2015

Krásné a kvalitní zboží. Spolehlivost a rychlost.

Bezvadný obchod. Vřele doporučuji

15.02.2015

žádný

obchod doporučuji

26.01.2015

byla jsem velmi spokojená,část původně objednaného zboží sice již nebyla, ale během dvou hod. jsem byla tel. kontaktována a objednávku jsme dořešili po telefonu i s výběrem náhradního zboží

23.01.2015

Přehlednost a rychlá příprava objednávky

žádné

Skvělá komunikace, ochota, hodnotím 100%

23.01.2015

Přehlednost stránek a vstřícné jednání.

Doporučuji - byl to jeden z mála obchodů, který v plesové sezoně nabízel stříbrné střevíčky krásné vzhledem a pohodlné a cenově vynikající. Komunikace s majitelkou telefonem byla naprosto bez problémů.

23.01.2015

RYCHLÉ DODÁNÍ, DOBRÁ CENA !

22.01.2015

Velmi rychlý nákup a zaslání.

21.01.2015

Přehlednost

O žádných nevím.

Vřele doporučuji.

21.01.2015

rychlost dodání, spolehlivost, ochota

nemá

perfektní

Děkujeme

RTG
Copyright © www.botybotky.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.botybotky.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK